Sneglespor

3 snegle kommer til byen i eget tempo. Sneglefar er på udkig efter partnere til snegledøtrene. Det skulle vel ikke være så svært!? Der er mange at vælge mellem, men er de nu også ægte snegle? Projektet møder uventede udfordringer og storbyens støj og høje tempo får igen og igen sneglene til at trække følehornene til sig. Men da de spotter et menukort med snegle i hvidløg, ryger de pæne manerer helt.

Sneglespor er en poetisk og komisk vandreforestilling frit efter HC Andersens eventyr om Den Lykkelige Familie. Forestillingen berører højaktuelle temaer som familiestrukturer, kønsidentitet og stress. Og den rejser spørgsmålet: Hvem er det egentlig, der er den invasive art? Sneglene undrer sig over menneskenes besynderlige gøremål, evige hastværk og manglende tilstedeværelse i nuet. Forestillingen satiriserer, ganske i H.C. Andersens ånd, over hykleri og selvoptagethed.

SNEGLESPOR er en forestilling, hvor flere på tværs af alder, sprog og køn får en morsom og fælles-skabende oplevelse. Humoren i forestillingen er folkelig, umiddelbar og med rig inddragelse af falden-på-halen-komik og interaktion med publikum.

SNEGLESPOR er en ’walk-about’ teaterforestilling, som bevæger sig gennem bybilledet mellem udvalgte locations. Hver gang sneglene gør et stop, udfolder de en del af deres historie. Publikum kan se et enkelt optrin eller følge slimsporet fra sted til sted

Forestillingen produceres af Teater Baubo og Teatret Brændende Kærlighed. Vi er 3 skuespillere – 2 fra Danmark og 1 fra Italien – med en fælles baggrund fra Dell´Arte International School of Physical Theatre i Californien.